АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Picture1Picture2Picture3Picture4


14.02.2023 Машинско чистење на магистрален канал Здујне-Пирок во градското подрачје на Гостивар. 

 

Picture5Picture6

15.02.2023 Машинско чистење на магистрален канал Здујне-Пирок во дел од р.Маздрача во атар на с.Неготино – општина Врапчиште.

Picture7Picture8

16.02.2023 Машинско и рачно чистење на т.н Добридолска таложница во атар на с.Добридол општина Врапчиште. 

Picture9Picture10

16.02.2023 Машинско чистење на т.н Галатска Таложница во атар на с.Галате, општина Врапчиште. 


Picture11Picture12
17.02.2023 Машинско чистење на магистрален канал здујне- Пирок во атар на с.Неготино.

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.