АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Вработените во подружницата Битолско Поле – Битола во периодот од 13.02.2023 до 17.02.2023 година вршеа чистење на одводен канал кој што се влива во V-одводен канал. Исто така, вршеа чистење на одводен канал од ЗИК Пелагонија, кој што се движи према с.Трн, како и чистење на одводен канал во близина Затворот-Горно Оризари. За тој период се исчисти и доведе во функција одводна каналска мрежа во должина од 700 метри.

Фотографии за време на чистењето на одводен канал од ЗИК Пелагонија,кој што се движи према с.Трн

 Picture1Picture2

 

 Фотографии за време на чистењето на одводен канал,кој што се влива во V-одводен канал, по пругата во близина на с.Кравари

Picture3Picture4

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.