АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Вработените во Подружница Битолско Поле – Битола во периодот од 20.02.2023 до 24.02.2023 година вршеа чистење на одводен канал којшто се влива во V-одводен канал во близина на железничката пруга. За тој период се исчисти и доведе во функција одводна каналска мрежа во должина од 1000 метри.

Во прилог се фотографии од работата на терен.

Фотографии за време на чистењето на одводен канал,којшто се влива во V-одводен канал,под пругата во близина на с.Кравари

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.