АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Одводнување
До месец март се работеше на чистење и одржување на каналската мрежа за одводнување. Во наредниот период ќе се изведуваат активности на каналската мрежа за наводнување.
Наводнување
Општина Охрид, с.Косел
Машински, со багерот LIEBHERR, и дел рачно се продолжи со чистење на каналот Лоиште, земјен канал, од првиот зафат на река Коселска према село, и санирање на пробиените места, со камен, дрва и земја.

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.