АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Вработените во Подружницата Битолско Поле – Битола во деновите 13.03,14.03 и 17.03.2023 година вршеа чистење на Логовардски одводен канал покрај вливот со V-одводен канал во близина на с.Егри, ,за тој период се исчисти и доведе во функција одводна каналска мрежа во должина од 900 метри.

Во прилог се фотографии од работата на терен.
Фотографии за време на чистењето на Логовардски одводен канал,којшто се влива во V-одводен канал, во близина на с.Егри

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.