АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Picture1Picture2

 

 

 Picture3Picture4

 

Машинско чистење на Земјен канал т.н.Плинара – Врапчиште, во атар на Градско подраче на општина Гостивар 

Picture5Picture6

Picture7Picture8

 

 

Машинско чистење на дел од Магистрален канал Здуње – Пирок во градското пордраче на општина Гостивар 

Picture9Picture10

 

Машинско чистење на дел од Магистрален канал Здуње – Пирок во атар на градско подраче и атар на село Здуње 

Picture11Picture12

 

Машинско чистење на земјена бразда во атар на с.Врапчиште општина Врапчиште

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.