АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

1. ХМС Паљурци Богданци 

12
- Контрола на терен, управување со главен цевовод, мерење ниво на вода во акумулацијата 

34

5- Чистење, кастрење на вегетација по косините на браната

 

2. ХМС Удово Валандово, Валандово

- Одржување и контрола на Пумпни станици, 

6

- Чистење, кастрење на вегетација од приемен канал Страиште

 

3. ХМС Негорци – Прдејци, Гевгелија 

78


- Припрема на системот за наводнување - зафат на река Кованска и река Серменинска

4. Конска Брана 

910

11

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.