АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Рачно чистење на дела ос т.н Бајнички систем во атар на с.Медита 

Рачно чистење на т.н Бајнички систем во атар на с.Горна Бајница

Рачно чистење на таложниците т.н Галатска и Добридолска

Машинско чистење на земјен канал во т.н Гостивар 1 во градско подраче

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.