АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Подружница Црн Дрим Охрид, интензивно работи на чистење и подготовка на каналската мрежа за наводнување за претстојната сезона, во општините Охрид, Дебарца и во Кичевскиот реон.
Општина Охрид, с.Косел
Во атарот на село Косел рачно се исчисти од нанос, муљ, лисја, гранки и разен вид на ѓубре, бетонскиот канал во м.в.Рвеник
Рачно чистење на отворен бетонски канал во м.в. Рвеник 

Picture1Picture2Picture3

 

Picture4Picture5Picture6


Општина Дебарца
С.Мешеишта
Рачно исчистен каналот Падобрајца 

Picture7Picture8Picture9С.Велмеј
Изработка и поставување на нова порта на зафатот на Извори- Горни Исток, за истекот во реката 

Picture10Picture11Picture12

Picture13Picture14Picture15

 

 

Општина Кичево
Чистење на зафатот на река Треска и базенот кај решетките, поправка на дефекти и подготовка на цевководот за претстојната сезона за наводнување. 

Picture16Picture17Picture18

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.