АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

 -Рачно чистење на дел од т.н Бајнички систем покрај магистрален пат Гостивар – Кичево
-Рачно чистење на Бајнички Систет во атар на с.Вруток
-Рачно чистење на земјените бразди на Бајничкиот систем во атар на Горна Бајница.
-Пуштење на вода за наводнување во т.н Бајнички систем.

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.