АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

1.ХМС Паљурци Богданци 

12

 

34- Поправка на дефект на главен цевковод ф 800, 

56

 

- Поправка на дефект на главен цевковод ф600, 

789

1011


2.ХМС Удово Валандово, Валандово

- Чистење нанос и санирање, бетонирање подлога од приемен базен (ПС Страиште),
- Одржување и контрола на Пумпни станици

3. ХМС Негорци – Прдејци, Гевгелија

- Чистење на решетки, обезбедување на затварачи од зафат на река Кованска,
- Чистење на сита,филтри управување со затварачи на зафат Серменинска 

12


- Празнење на главна шахта и управување со затварачи 

1314- Празнење (чистење) на дел од системот од испусни шахти 

1516

 - Поправка на дефект на главен цевковод полиетилен OD 450

4.ХМС Конско 

17

- Монтирање на штопна 18

- Чистење на бразди за наводнување 

1920

212223

- Поправка сервисирање на затварачи и обезбедување на шахти 

242526

- Поправка демонтажа и монтажа на главен затварач ф350
4.Конска Брана 

2728

2930

- Редовна посета на Брана Конска која е во завршна фаза на изградбата

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.