АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Вработените во Подружницата Битолско Поле – Битола во деновите 04.05 и 05.05.2023 година вршеа чистење на Логовардски одводен канал во близина на с.Егри и се вршеше прокопување на нов влив на Логовардски одводен канал на канал од Технички гасови, кој до сега се вливаше челно и правеше застој на течението на Логовардски канал. За тој период се исчисти и доведе во функција одводна каналска мрежа во должина од 150 метри.
Во периодот од 08.05 до 12.05.2023 година работниците продолжија со чистење на Логовардски одводен канал во близина на с.Егри и одводен канал во РЕК-Битола. За тој период се исчисти и доведе во функција одводна каналска мрежа во должина од 1100 метри.

Во прилог се фотографии од работата на терен.

Фотографии за време на чистењето на Логовардски одводен канал во близина на с.Егри и прокопување на нов влив на Логовардски одводен канал на канал од Технички гасови на 04 и 05.05.2023

 

Фотографии за време  на чистењето на  Логовардски одводен канал во близина на с.Егри во периодот од 08-12.05.2023 година 

Фотографија за време  на чистењето на  одводен канал од РЕК-Битола

Picture8

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.