АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

-Оспособување на зафатот од т.н Бајнички систем и пуштање на вода за наводнување
-Рачно чистење на дел од Бајничкиот систем и поставување на цевка во градско подраче на општина Гостивар
-Рачно чистење на дел од Бајничкиот систем во атар на с.Горна Бајница
-Рачно чистење на бајнички систем,викано место Краста.
-Машинско чистење на дел од системот Здуње – Пирок во градско пдраче на општина Гостивар

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.