АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Во периодот од 08.05-15.05.2023 година вработените во Подружница Берово-Берово вршеа техничко административна работа во канцелариите и се постапуваше по барањата доставени од Дирекција на АД Водостопанство. Се издаваа испратници за песок при регулација на речно корито на река Брегалница во Општина Делчево, а вработените во подружницата исто така се вклучија и во акцијата организирана од Пакомак и од Општина Берово за чистење на градот со што вработените од Подружница Берово го исчистија стопанскиот двор пред канцелариските простории. Исто така вработените од Подружница Берово во соработка со ЈПКР Услуга Берово со нивна машина Скип извекуваа паднато дрво во ратевска река кај Владимирскиот мост на регионалниот пат Берово – Радовиш.

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.