АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

АД „Водостопанство на РСМ“-Скопје, Подружница Брегалница - Кочани во периодот од 16-22.05.2023 година продолжи со извршување на следниве активности:

Фаќање на бент на река Злетовица во КО.Уларци 

12

 

34

Крпење на наводнителен канал GK-3 

567

 Местење на бетонски прстен на Лопенска вада

Во КО Грдовци 

 

89

 

 

 

Kопање на земјени вади во КО Виница, МВ.Надба со машина
YANMARR 

1011

 

 

 

 

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.