АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

-Машинско чистење на дел од земјен канал во т.н Викано место кај градските гробишта; Исчистен дел од терцијален земјен канал во атар на Гостивар 1. Исчистен дел и од земјен канал т.н Хајдучка бразда

-Рачно чистење на дел од т.н Бајнички систем кај мермери и краста

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.