АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Подружница „Тиквеш“ врши дистрибуција, односно испорака на вода за наводнување и останати потреби низ отворената каналска мрежа и деталната подземна цевна мрежа од ХМС „Тиквеш“. Најмогу се користи вода за садење и наводнување на раноградинарски култури, но во помал обем,заради поволната хидролошка состојба и честите врнежи кои го зафатија регионот.

Паралелно со наводнувањето се вршат неопходните активности за одржување и поправка на дефектите кои се јавуваат на секундарната подземна мрежа.

Дистрибуција на вода во ХМС Тиквеш

 

Санација на дефекти на секундарната подземна мрежа

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.