АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

АД Водостопанство Подружница-Брегалница - Кочани во периодот од 22.05 до 26.05 продолжи со извршување на следниве активности:
Чистење на дрва од премин и поправка на истиот премин преку река Брегалница во КО.Мојанци со машина SUNWARD и чистење на вади во КО.Чифлик со машина YANMARR.

-Копање на земјени вади во КО.Виница мв.Штипски пат

-Крпење на рака насип од вада однесен од многу вода во река Оризарска

-Чистење и копање на земјени вади во КО.Виница, мв.Стара река

 

 

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.