АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Увид на брана со утврдување на количината на прелив на вода 

 1Picture2Picture3

 Во тек е секојдневно склучување на договори за наводнување како и активности за зголемување на наплатата при што се изготвени и испратени 250 опомени кон должните лица 

 

 Picture4Picture5Picture6Picture7

Монтажа на вентили и полнење на канали, чиј распоред е објавен во локалните медиуми и во просториите на подружницата 

 

Picture8

Picture9Picture10

Picture11Picture12

 Настанат е дефект на главниот 27ми канал ,се работи на санација на истиот како и дефекти на вентили 

Picture13Picture14Picture15

На ден 23.05.2023 во подружницата е извршен редовен инспекциски надзор од страна на ДИЖС 

Picture16

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.