АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

-Дефект на главен канал во с.Браилово пукната цевка Ф 315, истата е санирана и каналот е пуштен во употреба

-На крак од канал 31 пукната цевка сменет UK-S Ф 160

-На крак од канал 30 пукната азбесна цевка ставена е репарациона спојка Ф 150

-Санација и сипање на главен канал 28

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.