АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Иако временските услови не дозволуваат непречено да се извршуваат одредени активности на терен, сепак во наведениот период, вработените во Подружница Берово-Берово извршија рачно отткривање на дел од секундарната мрежа од десен магистрален вод на ХМС Малешевско поле, во месноитса викана Стадионе, каде е извршена санација на хидрантска глава.

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.