АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Подружница Црн Дрим-Охрид, во овој период врши испорачување и дистрибуција на вода до земјоделските површини, чистење на повторно затревените бразди, санирање дефекти кои тековно се јавуваат, како санирање на дефект на цевководот во с.Србјани-Кичево.
Општина Кичево
С.Србјани
Санирање на дефект- изместен а не оштетен прстенот (спојката) на азбестно-цементна цевка Ф500, на цевководот во с.Србјани, м.в. подлески, линија за градски реон , која оди паралелно со пластичната цевка Ф160. 

 

Во с. Велмеј општина Дебарца, освен во цевководот, се пушти водата и од зафатот на Голема река

Во с.Косел општина Охрид-рачно чистење на цевки на прелази 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.