АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Вработените во Подружница Битолско Поле – Битола во периодот од 05.06 до 09.06.2023 година извршија чистење на одводeн канал од РЕК-Битола кој се влива во X-канал, како и чистење на порој-Течни Води-с.Дихово. Во истиот период се изврши интервенција и на Логовардски канал-с.Егри, како и на одводен канал-с.Кравари. За тој период се исчисти и доведе во функција одводна каналска мрежа во должина од 1300 метри.
Во прилог се фотографии од работата на терен.

Фотографии за време на чистењето на одводен канал од РЕК-Битола со влив во X-канал 

Picture1Picture2

 Фотографија за време на чистењето на порој-Течни Води-с.Дихово 

Picture3

Фотографија за време на чистењето на одводен канал во близина на с.Кравари 

Picture4

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.