АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

На ден 12.06.2023 година во просториите на подружница Прилепско Поле се одржа работен состанок со претставници од американско-турскиот конзорциум Бехтел и Енка каде се дискутираше за проблеми кои ќе настанат при изведувањето на автопатот Прилеп-Битола, кој врши пресекување на цевководите од хидросистемот Прилепско Поле.
Во период до 14.06.2023 год се работеше на санација на дефекти како и монтажа на вентили ,во прилог фотографии.

Поправка на шибер на канал 33/4 како и на канал 30 под пруга

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.