АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Вработените во Подружница Битолско Поле – Битола во периодот од 12.06 до 16.06.2023 година извршија чистење на одводeн канал од РЕК-Битола кој се влива во X-канал. Извршија чистење на бетонираниот дел на X-канал околу Општина Новаци, како и одводен канал-с.Кравари. За тој период се исчисти и доведе во функција одводна каналска мрежа во должина од 1450 метри.
Во прилог се фотографии од работата на терен.

Фотографии за време на чистењето на одводен канал од РЕК-Битола со влив во X-канал

Picture1 

 

Фотографии за време  на чистењето на  бетонираниот дел на X-канал околу Општина  Новаци

Picture2 Picture3

Фотографија за време  на чистењето на  одводен канал во близина на с.Кравари

Picture4

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.