АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

1.ХМС Паљурци Богданци 

123

- Контрола и управување со затварачи на главен цевовод, мерење ниво на брана 

45678

9

- Поправка на зафат со цевовод на река Габрошка 

10111213

- Припрема за санирање на два дефекти на цевовод АЦЦ ф 500 Ц, на зафат Габрошка

 2.ХМС Удово Валандово, Валандово 

14151617

- Одржување и контрола на Пумпни станици,

- Пуштање вода од пумпните станици во зависност од потребите на Земјоделските задруги,

 3. ХМС Негорци – Прдејци, Гевгелија 

181920212223

- Кастрење, косење вегетација околу ПС Прдејци, Бунари на ПС Прдејци, Зафат на река Кованска и зафат на река Серменинска
24
- Чистење на филтри,решетки на зафат на река Кованска и река Серменинска
- Управување со затварачи и пуштање вода до водокорисници
- Евидентирање на наводнувана површина

 4.ХМС Конско 

252627

- Чистење на канал на зафат Сифулајка, 

28293031
- Санирање на дефект АЦЦ 350 Ц МВ Стопанство 

323334

- Управување и сервисирање со затварачи,

4.Конска Брана 

35363839

- Редовна посета на Брана Конска и запознавање со активностите кои се превземаат во изградбата

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.