АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

-Рачно чистење на главниот канал ,,Здуње-Пирок ‘’ од нафрлениот комунален отпад и смет од страна на граѓаните, и тоа во најкритичните точки каде што лесно може да се предизвика поплавување во градското подрачје.
-Пуштање на вода во ХМС ,,Бањичко поле’’ и истовремено остварување на средба со земјоделците од тој регион, при што се разговараше за тековните агротехнички мерки на поле и дали се задоволни со потребната количина на вода за наводнување.
-Секојдневно рачно чистење на Добридолската и Галатската таложница, бидејќи секој ден се собираа огромна количина на ѓубре и смет, предизвикан од страна на граѓаните кои несовесно го фрлаат директно во каналот.

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.