АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Вработените во Подружница ,,Радовишко Поле’’- Радовиш во периодот од 12.06.2023 година до 16.06.2023 година започнаа со полнење на линиите на деталната каналска мрежа за наводнување, извршија прочистување на отворениот канал за наводнување и прочистување на решетки.

Picture1Picture2

Направено решетка на пумпна станица Воиславци.

Picture3

 Заглавен хидрант на РВ2 ДВ3.

Picture4Picture5

 Прочистување на десен главен канал од с.Ињево до с.Воиславци.

Picture6Picture7

Прочистување на решетка на лев главен канал за наводнување.

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.