АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

На ден 12.06.2023 година извршено е машински и рачен ископ за заварување на скршен ПГС Ф250 на канал Л13 од ХС „Турија“;
На ден 13.06.2023 година извршено е машински и рачен ископ за утврдување на дефект на канал Л27 од ХС „Турија“ – пукната цевка Ф300;
На ден 14.06.2023 година извршено е монтирање на репарациона спојка Ф300 за санација на пукната цевка на канал Л27 од ХС „Турија“;
Заменет е хидрант Ф125 на канал Л28 од ХС „Турија“;
На ден 15.06.2023 извршено е заварување на скршен ПГС Ф300 на канал Л28 од ХС „Турија“.

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.