АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Подружница ,,Свети Николе’’ – Свети Николе во периодот од 19 -23.06.2023 година продолжи со припрема за санирање на дефекти, како и чистење на хидрански глави во КО Врсаково и КО Мустафино. Со машина багер се изврши ископ на цевки во атарот на селата Амзабегово и Црнилиште. Демонтажа и монтажа на цевки 250C, 300C, муф 300C во КО Црнилиште. Бетонирање на цевки во КО Врсаково.
Во КО Ерџелија се изврши ископ на цевки на РЦ 4 и РЦ 7, во Чардаклија се изврши монтажа на воздушен вентил Ф 60. Во атарот на село Три Чешми наполнет е компензационениот базен.
Вработените од Подружница Свети Николе продолжија со редовни контроли на вода во Брана Мавровица како и евидентирање на наводнуваната површина.

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.