АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Вработените во Подружница ,,Радовишко Поле’’- Радовиш во периодот од 19.06.2023 година до 23.06.2023 година продолжија со полнење на линиите на деталната каналска мрежа за наводнување, прочистување на отворениот канал за наводнување и прочистување на главни затварачи.

Picture1Picture2

Чистење на главен затварач на RV3

 

Picture3

Поставување на блинди

Picture4

Заглавен хидрант на РВ3 ДВ5 крак

Picture5

 Избиен дихтон на хидрант

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.