АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

-Рачно чистење на Главниот канал ,,Здуње-Пирок “, на Зафатот кај Средниот канал ,,Плинара-Врапчиште”

-Секојдневно рачно чистење на Галатската и Добридолската таложница, кои постојано се натрупани со ѓубре, смет и отпадоци,настанати од страна на жителите.

-Подмачкување со машинско уље на зафатните врати, за припрема на престојната сезона за наводнување.

-Рачно чистење на Главниот канал ,,Здуње-Пирок’’, во атарот на село Врапчиште, О. Врапчиште

-Рачно чистење на Главниот канал ,,Здуње-Пирок’’ од комунален отпад, во градското подрачје

-Рачно чистење на дел од Главниот канал, во близина на патарината, на излезот од градот Гостивар, каде што беше искршен мостот и искршениот дел беше спуштен скоро до дното на каналот , при што веднаш реагиравме, за да не дојде до запушување на тој дел од каналот. Сопственикот по наше барање изврши санација на истиот.

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.