АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Вработените во Подружница Битолско Поле – Битола во периодот од 19.06 до 23.06.2023 година извршија чистење на бетонираниот дел на X-канал околу Општина Новаци, товарење на материјалот од коритото во камион. Вкупно беше исчистена каналска мрежа во должина од 150 метри.

Фотографии за време на чистењето на бетонираниот дел на X-канал околу Општина Новаци и товарење на материјалот од коритото во камион

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.