АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Вработените во Подружница Битолско Поле – Битола во периодот од 26.06 до 30.06.2023 година продолжија со чистење на XIII-одводен канал од пумпите покрај вливот со река Црна. Вкупно е исчистена одводна каналска мрежа во должина од 600 метри.

Во прилог се фотографии од работата на терен.

Фотографии за време на чистењето на XIII-одводен канал од пумпите покрај вливот со река Црна

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.