АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Во перодот од 26.06.2023 година до 03.07.2023 година вработените во АД Водостопанство на РСМ-Скопје, Подружница Берово-Берово продолжија со рачно чистење на отворената каналска мрежа во с. Тработивиште Општина Делчево од нанос и тревна вегетација, а исто така направија и санирање на зафатот за Селски Јаз. Односно, беше ичистен „Селски Јаз“ во должина од 2000 метри и во него беше пуштена вода за наводнување .

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.