АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

-Сечење и рачно чистење на паднати дрвја во дел од ХМС Бањичко поле, во атарот на село Мердита

-Машинско чистење на Средниот канал Плинара-Врапчиште, во населба Млаки, општина Гостивар.

-Санација на дел од Бањичкиот систем , во атарот на село Мердита, поточно подигнување на паднатите и рушени бетонски плочи од каналот, и нивно враќање во првобитна положба со помош на потпирачи и дрва.

-Санацијата се изведуваше и рачно и со помош на багер.

-Поставување на цевка во кракот т.н Ајдучка бразда, во населба Млаки, општина Гостивар

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.