АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Вработените во Подружница Битолско Поле – Битола во периодот од 03.07 до 07.07.2023 година извршија чистење на XIII-одводен канал, како и чистење на одводен канал во близина на с.Бистрица. Вкупно беше исчистена одводна каналска мрежа во должина од 2150 метри.
Во прилог се фотографии од работата на терен.

Фотографии за време на чистењето на XIII-одводен канал

Picture1Picture2Picture3

 

Фотографии за време  на чистењето на одводен канал во близина на с.Бистрица

Picture4Picture5

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.