АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Редовно одржување на каналската мрежа за наводнување, санирање на дефекти, како и испорака и дистрибуција на вода засега во помал обем.
Општина Кичево
Времено решавање на проблемот-дефект на цевковод во Кичевско поле м.в. Ајројца (за време на викенд-сабота и недела). 

Picture1Picture2

 

Picture3Picture4

Редовна контрола на зафатот и чистење на решетките кај базенот во Другово

Picture5Picture6

Picture7Picture8

 

Општина Охрид
Санирање на дефеци на неколку локации на Лоишкиот канал, кај игралиштето, во с. Косел 

Picture9Picture10

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.