АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Во перодот од 10.07.2023 година до 17.07.2023 година вработените во АД „Водостопанство на РСМ“-Скопје, Подружница Берово-Берово извршија рачно чистење на отворената каналска мрежа во с. Тработивиште, Општина Делчево од нанос и тревна вегетација. Исто така беше извршена санација на Бентот Балија и на селски јаз на река Желевица с. Тработивиште, а се изврши и дополнително санирање на зафатот на Дуњски Јаз. Во наведениот период вработените рачно ја чистеа и отворена каналска мрежа на Горно Поле во с. Разловци.

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.