АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

На ден 24.07.2023 извршена е замена на хидрант со нов на канал Л14 од ХС „Турија“.

            На ден 25.07.2023 извршено е црпење на вода и привремено санирање на скршен ПГС на канал Л14.

            На ден 26.07.2023 извршена е поправка на затварач на канал Л14 од ХС „Турија“.

            На ден 27.07.2023 извршено е машинско чистење од вегетација на ГК „Турија“. Поради полн цевковод нема услови за проверка на дефектот на канал К2 од ХС „Водоча“.

            На ден 28.07.2023 извршено е монтирање на фланша на хидрант на канал К2 од ХС „Водоча“.

            На ден 31.07.2023 извршен е машински и рачен ископ за санирање на електрофузионен вар со две адаптер фланши на РЕ цевка Ф160 на ХС „Маркова река“.

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.