АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

12


Рачно чистење на дел од Главниот канал Здуње-Пирок, во населба Малеарди каде што имаше целосно запушување, со што сега каналот е 100% функционален 

 

34

Машинско чистење на река Маздрача, во атарот на село Неготино Полошко 

56

Машинско отварање на бразда во атарот на село Градец 

 78

 

Рачно отварање на шахта во атарот на село Балиндол, која беше затворена од страна на физичко лице,заради негови лични потреби

  9 10

Машинско чистење на Главниот канал Здуње-Пирок, во градското подрачје 

Рачно чистење на дел од Главниот канал Здуње-Пирок, во населба Малеарди, во близина на гробиштата

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.