АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Во периодот од 24-28.07.2023 година вработените во Подружница Црн Дрим-Охрид продолжија со редовно одржување на каналската мрежа и зафатите, санирање на дефеци и пуштање на поголема количина вода и дистрибуција на вода за наводнување .
Санација на заглавени шибери во Кичевско Поле

 Редовно одржување и чистење на решетките кај базенот и зафатот. 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.