АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Вработените во Подружница ,,Радовишко Поле’’- Радовиш во периодот од 26.07.2023 година до 07.08.2023 година се соочија со поголеми проблеми на терен поради запушување на хидранти по деталната каналска мрежа за наводнување.
Во прилог фотографии од:
- Преместување на вода од Акумулациите Конче 1 и Конче 3 и
- Отпушување на заглавени хидранти по деталната каналска мрежа за наводнување.

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.