АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Во периодот од 14-25.08.2023 година вработените во Подружница Црн Дрим – Охрид вршеа редовно одржување на каналската мрежа и зафатите, санирање на дефеци и припуштање на поголема количина вода, испорака и дистрибуција на вода за наводнување, евидентирање и ажурирање на наводнуваните површини, во Кичевско, Охрид и Дебарца.
Санирање на дефект, замена на стар кородиран шибер, во ајројца, кај КСС, Кичевско поле

Picture1Picture2

 

Picture3Picture4

 

Редовна, секојдневна контрола и чистење на решетките кај базенот во с.Другово, Кичево.

Picture5Picture6

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.