АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Вработените во Подружница Битолско Поле – Битола во периодот од 01.08 до 24.08.2023 година извршија чистење на XIII-одводен канал, чистење на одводен канал во близина на с.Кравари, чистење на одводен канал во близина на РЕК-Новаци и чистење на одводен канал во близина на с.Горно Оризари-Затворот. Во тој период е исчистена одводна каналска мрежа во должина од 4050 метри.
Во прилог се фотографии од работата на терен.

Фотографија за време на чистењето на XIII-одводен канал 

Picture1

 

Фотографија за време на чистењето на одводен канал во близина на с.Кравари

Picture2


Фотографија за време на чистењето на одводен канал во близина на РЕК-Новаци

Picture3

Фотографија за време на чистењето на одводен канал во близина на Затворот-Горно Оризари

Picture4

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.