АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

-Машинско чистење на Магистралниот канал Здуње-Пирок, покрај автопатот до селата Градец и Пирок.

-Покривање и санација на  дел од Магистралниот канала Здуње-Пирок, во нас. Малеарди, во градското подрачје, со бетонски-армирани плочи.

Овој дел од каналот беше затворен, но поради голем дефект и запушување , во текот на сезоната, моравме да го отвориме за да не се предизвикаат поплави во населбата и околните места

Теренска контрола на Бајнички систем со изведувачите на Коридор 8
Машинско Чистење дел од т.н Лакавичка Река во атар на с.Мало Турчане -О. Гостивар.
Машинско Чистење на земјена бразада во атан на с. Мало Туршане – О. Гостивар.
Машинско чистење на земјена бразда во атар на с.Форино – О. Гостивар.

 

 

 

 

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.