АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Подружница ,,Свети Николе’’ – Свети Николе во 2024 година продолжи со одржување на каналската мрежа за наводнување за претстојната наводнителна сезона. Започна со рачно чистење од нанос и вегетација на отворениот магистрален канал долж катастерските парцели Врсаково – Мустафино – Црнилиште. Се чистеше филтерната станица во Свети Николе, како и чистење на отворен канал т.е каналетки во атарот на селата Жиганци и Крупиште.

            Во прилог фотографии од работа на терен.

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.