АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Вработените во Подружница Битолско Поле – Битола во периодот од 05.01 до 18.01.2024  година продолжија со чистење на  Логовардски одводен канал, одводни канали во близина на с.Гнеотино и одводен канал во близина Тулана-складиште Макпетрол. За тој период  е исчистена каналска мрежа во должина од  2480 метри.

       Фотографии за време  на чистењето на  Логовардски-одводен канал во близина на с.Егри 

Picture1Picture2

 

             Фотографии за време  на чистењето на  одводни канали во близина на с.Гнеотино 

Picture3Picture4

Фотографии за време  на чистењето на  одводен канал во близина на Туланата-складиште Макпетрол

Picture5Picture6

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.