АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Вработените во подружницата Битолско Поле – Битола во периодот од 29.01 до 02.02.2024 година извршија чистење на Логовардски одводен канал, одводни канали во близина на с.Гнеотино и одводен канал во близина на Тулана-складиште Макпетрол. За наведениот период исчистена е одводна каналска мрежа во должина од 1680 метри.

Фотографии за време на чистењето на Логовардски-одводен канал во близина на с.Егри

Picture1

 

Фотографии за време на чистењето на одводни канали во близина на с.Бистрица

Picture2

 

 

Фотографии за време на чистењето на одводен канал во близина на Затворот-Горно Оризари

Picture3

 

 

 

Фотографии за време на чистењето на одводен канал во близина на фабриката Кромерг и Шуберт

Picture4Picture5

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.