АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Подружницата Битолско Поле – Битола во периодот од 04.03 до 06.03.2024 година изврши чистење на одводен канал во близина с.Гнеотино и одводен канал во близина Биспромет-Краварски пат, одводeн канал во близина на с.Породин, како и одводен канал во близина на с.Змирнево. Во тој бериод исчистена е одводна каналска мрежа во должина од 900 метри.

Фотографија за време на чистењето на одводен канал во близина на с.Гнеотино и одводен канал во близина на Биспромет-Краварски пат

Picture1

 

Фотографии за време на чистењето на одводен канал во близина на с.Породин 

Picture2

Фотографија за време на чистењето на одводен канал во близина на с.Змирнево 

Picture3

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.